5 sfaturi despre pierdere în greutate și alegeri alimentare sănătoase

5 sfaturi despre pierdere în greutate și alegeri alimentare sănătoase

Ați făcut alegerile corecte ale alimentelor sănătoase pentru a vă menține greutatea? Dacă nu ați făcut-o, acesta este unul dintre motivele pentru care ați câștigat toate aceste kilograme în plus. De asemenea, de ce nu puteți scoate aceste kilograme și le puteți ține departe. Aceste 5 sfaturi vă vor ghida în a face alegerile potrivite pentru dumneavoastră.


1. Fructe

Una dintre cele mai sanatoase alimente pe care le poti consuma sunt fructe. Este important să mănânci cel puțin două fructe pe zi. Mai mult, dacă alegeți este alegerea dvs., este mai probabil să continuați să mâncați fructe în fiecare zi.

Un lucru pe care îl puteți face este să beți sucuri naturale de fructe.

2. Consumul de carne proaspătă

După cum știți, carnea este una dintre sursele primare de proteine. Moderarea în dimensiunile porțiilor este cheia pentru a vă menține greutatea sub control și de a mânca sănătos.

În funcție de consumul de calorii, o porție ar trebui să fie între 100-150 gr. Este important ca carnea să fie cât mai slabă posibil. În plus, prin coacere, grătare sau prăjire, majoritatea unsorii se vor scurge din carne.

Veți găsi prin înlocuirea unor astfel de alimente ca fructele cu coajă lemnoasă, pește și fasole, veți putea obține proteinele necesare și veți mânca mai sănătos.

3. Produse din lapte

Copiii au nevoie de calciu pentru a-și întări oasele. De fapt, corpul uman are nevoie de calciu pentru a rămâne sănătos. Cu toate acestea, mulți oameni sunt intoleranți la lactoză și trebuie să înlocuiască produsele cu soia și altele pentru conținutul lor de calciu.

Puteți contribui și mai mult la alegerea sănătoasă a alimentelor prin utilizarea produselor lactate care au puțin sau deloc grăsime în ele. Iaurtul este o alternativă excelentă pentru obținerea calciului și pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate.

4. Legume

Fără nici un argument, legumele sunt în partea de sus a listei pentru alegeri alimentare sănătoase. In mare parte pentru a vă ajuta să vă controlați greutatea, dar si sa vă mențineți în continuare sănătoși; cu nutriția potrivită și vitaminele pe care le are corpul dumneavoastră.

5. Cereale integrale

O dietă bine echilibrată pentru a vă ajuta să rămâneți sănătoasi ar trebui să includă cerealele integrale. Cerealele integrale de astăzi sunt mult mai gustoase decât cerealele vechi.

O modalitate foarte bună de a obține fructele și boabele necesare este să le amestecați împreună. Adăugați aromă și varietate amestecului.

Dacă sunteți iubitor de pâine, trebuie să alegeți pâinea integrală. Încă o dată, pâinile întregi de cereale de astăzi sunt mult mai ușor de mâncat și de bucurat.

Acum, aici este un sfat suplimentar doar pentru tine. Stai departe de produsele alimentare care conțin un procent mare de grăsimi trans, niveluri crescute de sodiu și grăsimi saturate. Luați câteva secunde suplimentare necesare pentru a verifica ingredientele de pe etichetele rezervoarelor.

Este destul de evident că există multe alte alegeri sănătoase pe care le puteți face. De asemenea, este evident că mărimea porției potrivită este importantă pentru sănătatea dumneavoastră și greutatea dumneavoastră. Mai mult, atunci când mergeți la un kilometru suplimentar și includeți exerciții fizice cu alegerea sănătoasă a alimentelor; veți fi chiar mai sănătoși și vă veți menține sub control.

Comments